فرمت فایل : پاورپوینت (لینک خرید و دانلود پایین صفحه)
قابل ویرایش
تعداداسلایدها : 74 اسلاید
فهرست مطالب
مقدمه
طبقه بندی قارچها
تقسیمبندی قارچها از نظر نوع دریافت مواد غذایی
تقسیمبندی قارچها از لحاظ نوع زندگی
چرخه زندگی قارچ
تاریخچه استفاده از قارچ خوراکی
قارچهای سمی و خوراکی
مزایای کشت قارچ خوراکی نسبت به دیگر محصولات کشاورزی
خواص غذایی و درمانی قارچ
شناخت قارچ صدفی oyster mushroom
ارزش غذایی و خواص دارویی قارچ صدفی
سوابق کشت قارچ صدفی در ایران
گزینههای مشهور قارچ صدفی
معروفترین گونههای پلوروتورس عبارتند از:
مراحل کاشت و پرورش قارچ صدفی
نحوه تیغ زدن
نحوه چیدن
منابع
بخشی از اسلایدها :
انسان از هزاران سال گذشته از قارچها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمین غذا استفاده کرده است. قارچها که بیشتر در مناطق جنگلی به صورت خودرو رشد میکنند به علت بالا بودن پروتئین بهعنوان پروتئین جنگل معروف شدهاند. زمینهایی که دارای خاک غنی از مواد آلی هستند مکان مناسب برای رویش قارچها میباشند.
استفاده از قارچها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا این که اولین بار قارچ خوراکی به صورت تصادفی در غار پرورش یافت. در جنگ فرانسه با روسیه که ارتش ناپلئون شکست خورد، یکی از سربازان فرانسه که با اسب خود در حال فرار بود چند روز در غاری مخفی شد. وی پس از چند روز متوجه شد روی پهن اسب، قارچ رشد کرده است. وی پس از بازگشت به کشور خود این اتفاق را برای دوستان خود تعریف کرد و یکی از آنها ایده پرورش قارچ در غار را عملی کرد. علت رشد قارچ در غار مناسب بودن شرایط محیطی از لحاظ رطوبت، دما، تهویه و تاریکی در صورت مهیا شدن بستر رشد قارچ (پهن اسب) میباشد.
مراحل کاشت و پرورش قارچ صدفی
1- آمادهسازی سالن قارچ صدفی
2- آمادهسازی بستر کاشت
3- پر کردن کیسهها و کاشت بذر
4-داشت و نگهداری کیسهها
5- برداشت قارچ صدفی
1- آمادهسازی سالن قارچ صدفی
الف) ویژگیهای سالن پرورش قارچ: (رطوبت، دما، نور، تهویه)
1-رطوبت
قارچ صدفی بری رشد و نمو نیاز به رطوبتی در حدود 85 تا 95% دارد، بدین منظور بایستی سالن مورد استفاده جهت پرورش قارچ صدفی نسبت به رطوبت عایق و مقاوم بوده و هیچ گونه منفذ اضافی نداشته باشد.
جنس دیوارها و سقف میتواند از سرامیک – کاشی – سنگ – سیمان – نایلون – آکاسیو یا هر پوشش عایق و مقاوم به رطوبت باشد. برای عایق کردن سقف در صورت کاربرد ایرانیت در سقف بایستی از پشم شیشه در زیر آن استفاده کرد به نحوی که لایه آلومینیمی آن به سمت داخل سالن باشد تا مانع جذب رطوبت سالن توسط پشم شیشه شود.
در مورد کف سالن به علت رطوبت بالا و شستشو و آبپاشی نیاز به کفشور و فاضلاب میباشد و در صورت امکان بهتر است که سیمانی باشد.
آبپاشی کف سالن: در شمال کشور که رطوبت نسبی هوا بالا است کاربرد دارد.
2- دستگاه بخور: به علت تولید رطوبت گرم برای مکانها و فصول سرد سال مناسب است.
3- دستگاه رطوبتساز: این دستگاه به تناسب نیاز میتواند رطوبت گرم یا سرد را تولید نماید.
4- کولر آبی: در تابستان و فصول گرم کاربرد دارد. کولر آبی سبب خنک شدن سالن، افزایش رطوبت سالن و تهویه مناسب و هوادهی کافی برای قارچها میشود. در مورد نصب کولر در سالن بایستی دقت نمود که بیرون از سالن نصب شود تا عمل هوادهی را به صورت مطلوب انجام دهد و از سوختن موتور آن جلوگیری شود.
مبلغ قابل پرداخت 4,000 تومان
فارسی ساز Assassins Creed Black Flag نسخه PC تلگرام : ParsiTeamCH@ سایت : ParsiTeamSite.ir ... ...
فارسی ساز The Witcher 2: Assassins of Kings ... ...
√جدیدترین آپدیت فروردین ۱۴۰۴√ بسم الله الرحمن الرحیم **کسب درآمد از اینترنت روزانه تا ۲/۰۰۰/۰۰۰ میلیون تومان (تضمینی و تست شده)** ☆☆آموزش صفر تا صد کسب درآمد اینترنتی بالای ۵۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیون تومان ماهانه، پشتیبانی ۲۴ ساعته ۷ روز هفته، ۱۰۰%حلال شرعی، کاملاً واقعی و ... ...